Back Back Nieuws

Jubileumeditie Artiesten- en Evenementenbeurs

03 december 2012
Op een paar stands na is de benedenvloer van Beursgebouw Eindhoven al volledig gevuld. ‘Ongelofelijk hoeveel interesse er is voor deze jubileumeditie van de Int. Artiesten- en Evenementenbeurs’, aldus projectmanager Ebony van Herk. ‘We zijn dit jaar vroeg met acquireren begonnen, omdat we toch iets speciaals van deze editie willen maken. We merkten dat bij veel oud-exposanten die al een tijdje niet  meer op de beurs hadden gestaan, er weer veel animo was om deel te nemen’. Veel exposanten zullen deze speciale editie dan ook groots aanpakken.

Open podium
Nieuw dit jaar is het open podium. ‘Naast onze professioneel ingerichte podiumzaal, is er nu aan de andere zijde van het Beursgebouw een open podium gecreëerd, in samenwerking met REP Entertainment. Dit biedt ook acts die kortere optredens hebben en niet tot hun recht komen in de podiumzaal de kans hier een optreden te verzorgen. Dit varieert van straattheater en cabaret tot mime en zangacts. Artiesten kunnen zich van te voren aanmelden, maar ook tijdens de beurs is het podium voor iedereen beschikbaar’, aldus Van Herk.

Deelnemerslijst
De deelnemerslijst gaan wij binnenkort op de website zetten, een aantal exposanten die bijdragen aan deze jubileumeditie zijn: The Fungroep bvba, Patrick Pickart, The Mixxx Fun & Party Rent BV, Look & Smile bvba, Abacus Theater, JB Productions, Elementum FX, Houthakkers Roadshow mét de sterkste man van Nederland en vele anderen. Zeer trots zijn wij op de deelname van het Chinese ensemble Shen Yun. Zij brengen 5.000 jaar Chinese beschaving tot leven door middel van klassieke Chinese dans en muziek in een onvergetelijk inspirerende voorstelling. Voor het eerst in Nederland en de primeur op de AEB.

Foto: Houthakkers Roadshow

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!