Back Back Nieuws

Jubileum van Hoogvliet Supermarkten vol entertainment van GigWorld

16 april 2013
In opdracht van EventZ uit Drunen mocht GigWorld entertainment & creations afgelopen zaterdag 13 april 2013 het entertainmentprogramma bedenken en verzorgen voor het 45-jarig jubileum van Hoogvliet Supermarkten.

Het sportpaleis AHOY in Rotterdam  was ‘the place to be’. Er werd afgetrapt met DJ Silvan Stoet en de ‘host’ van de avond; Lange Frans. Nadat de directeur van Hoogvliet een welkomstwoord  had uit gesproken, kon de avond beginnen met een op maat gemaakt openingsshow. Een samenwerking van Circle Percussion, Annet Delegno met The Globe, X-Tension Dance begeleid door een spectaculaire lasershow maakten hier een waar spektakel van.

Sterren van Hoogvliet
Hierna startte de band ‘New A’dam Orchestra’ onder leiding van Stephan Geuzenbroek de avond met Waylon die een show ten gehore bracht. Waylon werd opgevolgd door de 3 winnaars van de ‘Sterren van Hoogvliet’ die uit vele gegadigden waren gekozen in een traject wat een half jaar geleden is begonnen met de ‘Sterren van Hoogvliet mobiele studio’. Deze bus is alle filialen afgereden om de ingeschreven ‘sterren’ op te nemen, zodat online de favoriet gekozen kon worden. De beste 12 mochten tijdens een spannende finale op 8 maart de strijd met elkaar aangaan en waar 3 winnaars uit de ‘bus’ kwamen. De winnaars mochten live met de ‘New A’dam Orchestra’  optreden in Ahoy.

40.000 rode hartjes
Toen was het tijd voor het speciaal geschreven HoogvLIED, welke door alle 12 finalisten werd gezongen. Direct daarna was er een oer-Hollands feestje met Wolter Kroes. Het was even wachten, maar toen mocht Lange Frans de finaleartiest aankondigen en niemand minder dan Marco Borsato met voltallige band maakte zijn opwachting. Marco had er kenbaar ‘zin in’. Een feest van herkenbare hits en iedereen zong mee. Een ‘dik’ uur en eindigend met ‘rood’, waarna de Ahoy gevuld werd met 40.000 rode hartjes.

Foto: Hans Peter van Velthoven

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!