Back Back Nieuws

Jubileum editie MICE & Business Travel Event

09 november 2015
Maandag 30 november staat de tiende editie van het MICE & Business Travel Event in de agenda, het grootste eendaagse evenement gericht op de markt van Meetings, Incentives, Congressen, Events en zakenreizen. Doelgroep is de zakelijke reisprofessional. Decor tijdens deze speciale jubileum-editie is het Hilton Hotel in Amsterdam. Bezoek is kosteloos en aanmelden kan via micetravel.nl

Een nieuwe ontwikkeling binnen het event is de samenwerking tussen TravMedia Company en Luchtvaartnieuws. Zij slaan de handen ineen om zo de zakelijke reisbranche nog beter te kunnen bedienen en nog meer kwaliteit te bieden tijdens het zakelijke event.

Inspirerende sprekers
Meeting Designer Mike van der Vijver is co-oprichter van het bedrijf MindMeeting. Tijdens zijn sessie maakt hij duidelijk welke knelpunten je tegenkomt als je je meeting substantieel wilt verbeteren. En natuurlijk ook welke oplossingen hij daar in de praktijk voor vindt. Ook spreekt Ir. Joris Melkert. In het dagelijks leven docent Luchtvaarttechniek aan de TU Delft, neemt zijn toehoorders mee naar de toekomst van het zakenreizen per vliegtuig. Melkert geeft onder andere zijn visie op de verschillende ideeën die de ronde doen over supersonisch vliegen en geeft daarnaast een algemene outlook op de commerciële luchtvaart.

De Awards 
Wie gaat dit jaar de felbegeerde MICE & Business Travel Awards winnen? En wie wordt MICE & Business Personality of the Year 2015? Wie heeft het laatste jaar net dat beetje extra naam gemaakt in de MICE-Branche en de zakelijke reiswereld? Ook dit jaar worden er weer verschillende MICE-Awards worden uitgereikt. 

Over het MICE & Business Travel Event 
Het MICE & Business Travel Event bleek de afgelopen jaren zeer succesvol en heeft zich ontwikkeld tot een niet te missen beurs voor alle professionals op het gebied van meetings, incentives, congressen, events en zakenreizen. Het netwerkevent richt zich op de top 500 beslissingsbevoegde inkopers uit de MICE- en zakenreisbranche. Tot de bezoekersdoelgroep behoren; Corporate planners, Meeting planners, Travel Managers, Groups & Incentive afdelingen van Touroperators, overige vertegenwoordigers van professionele organisaties en adviesbureaus op het gebied van incentives, congressen en evenementen en zakelijk reizen, en leden van diverse brancheorganisaties (GLOMEX, SITE, MPI, NATM, IDEA, CLC-Vectra, ANVR).

Gespecialiseerde exposanten op het gebied van MICE en zakenreizen uit het binnen- en buitenland zullen aanwezig zijn op de beurs. Zij zijn onder meer verkeersbureaus, airlines, hotelketens, evenementenbureaus, congres/vergaderlocaties, business travel agenten en branche organisaties.

Registratie geopend
Het event vindt plaats op 30 november met een aanvang om 14.30 uur en zal duren tot circa 20.00 uur. Net zoals in de vorige edities is de toegang voor MICE professionals kosteloos. Bezoekers kunnen zich registreren voor gratis toegang tot het evenement via micetravel.nl/mice-event-30-november/.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!