Back Back Nieuws

Jubilerend EasyWay ervaart 48 uur Ibiza Experience

09 juni 2015
Wanneer in Nederland het voorjaar nog maar moeizaam op gang komt vieren de gasten van EasyWay het 25-jarig jubileum van de organisatie op het zonnige Ibiza. Ibiza Experience geeft het gezelschap een geweldige ervaring van 48 uur. Van de aankomst op Ibiza Airport op vrijdagmiddag tot het vertrek op zondag. Eddy Vonk neemt ons mee.

Casa Chispa
‘Casa Chispa vormt de chill out basis voor een mini-vakantie van twee etmalen waarin het gezelschap zich onderdompelt in het heerlijke ‘Ibiza-gevoel’. Tapas bij ontvangst, later gevolgd door een authentieke paella. Een koel glas witte wijn erbij en een warme avondbries…iedereen is direct helemaal relaxed. De avond begint pas echt met een bezoek aan Ibiza Stad. Het seizoen is net gestart en de stad bruist van de energie. Even borrelen in Teatro Pereyra om daarna gezamenlijk het beroemde nachtleven in te duiken. Pacha, here we come!

De nacht wordt doorgebracht in de tuin van Casa Chispa. Sommigen nemen nog even snel een plons in het zwembad, anderen duiken hun gezellige ‘belltent’, voorzien van heerlijke bedden, in.

Ultiem vakantiegevoel
Na het ontbijt op zaterdag wordt de westkust van het eiland verkend; op het water in een prachtige sloep. Lekkere muziek op de achtergrond, de sangria komt uit de koelbox. Wanneer het anker wordt uitgegooid kan er worden gesnorkeld of ge-SUPd in de azuurblauwe zee. En dat strandje daar is ook wel heel aanlokkelijk.

Ondertussen heeft een Argentijnse cateraar de barbecues bij Casa Chispa al aangestoken. Aan lange tafels tussen de bomen, onder de sterrenhemel, wordt genoten van de heerlijkste gerechten…en van het geweldige gezelschap.

Live Life the Easy Way
De 48 hrs Ibiza Experience wordt op zondag afgesloten met een rondtrip in originele 2CV’s. Het dak is open, de zon staat aan de hemel en de wind waait door het haar. Met een op maat gemaakt roadbook rijdt het gezelschap van EasyWay langs hotspots als Es Cavallet, Les Salines en Las Dalias.

Aan de rand van het hippie-dorp Sant Joan de Labritja wordt gestopt voor een laatste lunch. Tussen de olijfbomen wordt teruggekeken naar een nu al legendarisch jubileum-evenement.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!