Back Back Nieuws

Jubilerend Arling brengt kookboek uit

03 december 2007
Arling vierde afgelopen week haar 12,5 jarig bestaan bij Koppert Cress in Monster (gemeente Westland). Een avond in het teken van ‘Smaak’ met prominente gasten.
Het hoogtepunt was de uitreiking van het eerste kookboek ‘OOG voor Westlandse Smaak!’.

Musicalster Antje Monteiro presenteerde de avond, cabaretier Bavo Galama stond in een conference stil bij het thema ‘Smaak’ en topkoks bereidden gerechten aan het luxe Molteni-fornuis van Koppert Cress.

Van een bureau met het accent op evenementen is Arling in 12,5 jaar tijd naar eigen zeggen volwassen geworden. Een ideaal moment om niet alleen de eigen huisstijl aan te passen, maar ook om te verhuizen naar een nieuw pand in Naaldwijk met uitzicht over de skyline van Greenport Westland. De pijlers van het Arling van nu zijn communicatie, audiovisueel en evenementen, beter bekend als crossmediale communicatie. Het is de communicatie die hoort bij deze tijd, waarin doelgroepen niet meer met één middel te traceren zijn.

Directeur Arne Weverling: “Het gaat om de kunst van het raken. Iedere keer is het voor ons een nieuwe uitdaging om bij elke doelgroep de juiste snaar te raken. Het creatieve concept dat we daarbij ontwikkelen is steeds leidend. Welk communicatiemiddel we dan hanteren maakt niet uit.”

Met de combinatie van disciplines onder één dak kan Arling optimaal het gehele communicatiebeleid voor haar opdrachtgevers stroomlijnen. Vanuit die crossmediale benadering worden elke keer weer andere ingrediënten ingezet om uiteenlopende projecten op smaak te brengen. Wat dat betreft voelt Arling zich af en toe net een chef-kok.

Die verwantschap is niet helemaal toevallig. In het regionale tv-programma OOG kreeg producent en presentator Arne Weverling van Arling alle topkoks aan het fornuis van Koppert Cress. "Op die kookdemonstraties kregen we altijd al veel respons. De stap naar de uitgave van een kookboek met recepten van die koks was toen niet groot meer."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!