Back Back Nieuws

John den Hollander start Event Station

11 oktober 2006
John den Hollander start op 1 januari 2007 een kenniscentrum op evenementengebied: Event Station. Den Hollander is daarvoor onder meer een partnership aangegaan met SAM! destination & event management van Sylvia Hoogervorst (ex-TUI).

 

John den Hollander: “Event Station is een kenniscentrum op evenementengebied, volgens een one-stop-shop principe, waarbij opdrachtgevers van station-2-station kunnen gaan. Event Station zal de koepel worden van Invisible Organizing (evenementenorganisatie), Dutch Magic (magicians), SAM! destination & event management (inkomend en uitgaand destination & event management) en B&D (party support). Deze bedrijven werken zelfstandig, maar met zoveel kennis en ervaring onder één dak, is de opzet dat er ook een goede synergie ontstaat.”

In alle vier de werkmaatschappijen werken mensen met een jarenlange staat van dienst in de branche. John de Hollander zelf is sinds 1989 actief in de evenementenindustrie. Sylvia Hoogervorst heeft achttien jaar gewerkt voor TUI en daarvoor in Spanje en Engeland in de hospitality en toeristische branche. Event Station zal in Mijdrecht gevestigd worden aan de Stationsweg (nr 18).

Sylvia Hoogervorst is op 1 oktober gestart met SAM! destination & event management, een bedrijf dat services aanbiedt voor de MICE industrie (zoals het reserveren van accommodaties, vervoer en staff en het organiseren van sociale en partnerprogramma’s).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!