Back Back Nieuws

Joffi events & communicatie organiseert Achmea 200 festival

20 januari 2012
Achmea vierde eind vorig jaar haar 200-jarig bestaan. Voor en Door Achmea, eigen talenten en helemaal van deze tijd. Dat zijn de sleutelwoorden voor de geslaagde avond met een intensief voortraject van ruim 6 maanden.

 

Festivalsfeer

Ruim 11.000 medewerkers genoten van een verrassend programma in festivalsfeer met maar liefst 375 collega’s op diverse podia vanaf de opening tot aan de finale. Bijzonder aan Achmea 200 festival is de nauwe samenwerking en co-creatie die plaatsvond tussen Achmea en Joffi events & communicatie bij de totstandkoming van dit jubileumevenement.

 

Medewerkers tonen hun talenten

In het voortraject stond een speciale website open voor inschrijvingen in de diverse categorieën: zang, bands, dans, comedy en deejays. Online stemronden, promotionele campagnes, live audities en een finaleronde vulden de tijd op weg naar het evenement in Jaarbeurs Utrecht.

 

Voor en Door Achmea

Alle categoriewinnaars werden in aanloop naar de grote dag getrakteerd op een Masterclass van onder andere Ben Liebrand, Esther Hart en Mark Forno met Roemjana. Ook werd een gedichten- en fotowedstrijd opgenomen in het voortraject. Het winnende gedicht werd live voorgedragen in het openingsprogramma, gelardeerd met de winnende foto’s in het thema ‘Verbinding’. Het werd een productie Voor en Door Achmea.

 

Persoonlijk reisplan

Social Media als Facebook, LinkedIn, Hyves en YouTube speelde een belangrijke rol rondom Achmea 200 festival met als hoogtepunt een tweets top 10 notering op Twitter op 13 oktober 2011. Om alles in goede banen te leiden kreeg elke medewerker een persoonlijk reisplan. Het totale vervoersplan besloeg onder meer 145 bussen.

 

Meer facts & figures

- Festivalsfeer in inrichting en food

- Roulerende bardienst voor RvB en Directies Divisies in Comedy Café

- Meeting Points

- Foto-expositie Verbinding

- Tweets op projectie Live Registratie

- Finale: Metropole Orkest met gastartiesten Alain Clark, Jacqueline Govaert, Glennis Grace, Xander de Buisonjé, Acda en De Munnik en Berget Lewis

 

Bekijk hier een korte compilatie van Achmea 200 festival:

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!