Back Back Nieuws

Joffi biedt Zelfstandige Joffi Professional voor evenementenbranche

30 mei 2012
Joffi Events & Communicatie lanceert vanaf 1 juni 2012 ZJP’ers; een ZJP’er is een Zelfstandige Joffi Professional die met een berg ervaring en commitment is in te zetten als sparring partner, voorbereider, teamlid of producent van grote en kleine bedrijfsevenementen.

 

'Een bureau inschakelen is soms een stap te ver'

De huidige tijd en evenementenmarkt vraagt volgens Joffi om een uiterst flexibele inzet van mensen. ‘Een bureau volledig inschakelen is soms een stap te ver. Ervaring, extra ideeën of extra handen die op een laagdrempelige wijze kunnen bijdragen aan komende of lopende projecten zijn echter wel nodig. Een ZJP’er werkt op basis van een helder uurtarief of op projectbasis.’

 

Continuïteitgarantie

Inzet van een ZJP’er biedt een aantal toegevoegde waarden. Naast ruime ervaring wordt continuïteit gegarandeerd. Joffi, de organisatie achter elke ZJP’er, biedt volledige back up voor de inzet en het werkproces. Daarnaast kan een ZJP’er gebruikmaken van alle know how en ervaring van Joffi op het gebied van marktkennis, creativiteit, operationele zaken, en technische kennis.

 

Effectiviteitsgarantie

Alle ZJP’ers hebben als teamlid volledig bijgedragen aan het winnen van de Gouden Giraffe 2012 in de categorie Effectief en zijn op zoek naar het project dat de Gouden Giraffe 2013 in de wacht kan slepen. Daarom durven zij een Effectiviteitsgarantie af te geven op elk project. Indien vooraf geformuleerde doelstellingen op projectbasis niet worden behaald, wordt 20% van de gefactureerde uren gecrediteerd.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!