JMT evenementenservice, JMT Floorcoverings en Hapéco maken doorstart! JMT evenementenservice, JMT Floorcoverings en Hapéco maken doorstart!
Back Back Nieuws

JMT evenementenservice, JMT Floorcoverings en Hapéco maken doorstart!

07 september 2020

IMA beheermij en John van de Merbel maken het mogelijk dat JMT evenementenservice, JMT Floorcoverings en Hapéco per vandaag een solide doorstart kunnen maken. De dagelijkse leiding van de bedrijven zal in vertrouwde handen blijven bij Jean-Pierre Brouwers, Ronald Roctus en Marc van de Merbel. Deze combinatie, met aan de ene kant een kapitaalkrachtige visionaire organisatie aangevuld met vele jaren ervaring van de oprichter en aan de andere kant het bekende management, verzekert van de vertrouwde service en hoge kwaliteit waar JMT en Hapéco groot mee geworden zijn.

België, Duitsland en Frankrijk

Ook de aandelen van JMT Exposervice Bvba in België zijn overgenomen, daarmee is ook de continuïteit van JMT in België gewaarborgd. Voor de vestigingen in Duitsland, Frankrijk en Spanje wordt momenteel nog onderzocht of deze onder de nieuwe situatie ook door te starten zijn, zodat het internationale netwerk gecontinueerd kan worden. In de tussentijd zullen de activiteiten van Hapéco onder het JMT Nederland label ingepast worden. Hierdoor zal de dienstverlening en het productenprogramma een grotere efficiëntie bereiken.

Maximale inzet

‘We hopen dat alle klanten en leveranciers het zullen waarderen dat we op deze wijze weer dienstverlenend kunnen optreden en danken hen voor het getoonde geduld tijdens de afgelopen maanden. Wij gaan ons maximaal inzetten om het in ons gestelde vertrouwen om te zetten naar een succesvolle gezamenlijke toekomst!’ laat de organisatie weten.

De nieuwe aandeelhouders

IMA beheermij is een sterke investeerder in diverse sectoren waaronder verhuur-,verkoop-  en horecabedrijven. IMA beheermij heeft veel ervaring in de Europese verhuurmarkt van licht- en geluidsapparatuur onder het label Rentall. John van de Merbel is als oprichter van JMT altijd de grote inspirator geweest.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!