Jarige Archeon organiseert benefietconcert voor CliniclownsJarige Archeon organiseert benefietconcert voor Cliniclowns
Back Back Nieuws

Jarige Archeon organiseert benefietconcert voor Cliniclowns

18 juli 2018

Archeon is jarig en wie jarig is, trakteert. Archeon wil dat samen met jou doen en heeft daarvoor een bijzonder doel uitgekozen: de CliniClowns. Stichting CliniClowns Nederland is ook jarig: zij zorgt er al dik 25 jaar voor dat zieke kinderen zich een beetje beter kunnen voelen door het bezoek van een clown. Zo’n clownsbezoek leidt tot ontspanning, leidt je even af van gevoelens van angst en pijn. Even lachen om die figuren met die bekende rode neus zorgt bij de kinderen voor een positief gevoel, een lichtpuntje in de ellende van het ziek zijn.

Jostiband

Archeon heeft de Jostiband, het bekende orkest uit Zwammerdam dat bestaat uit bijzondere muzikanten met een verstandelijke handicap, uitgenodigd om zondagmiddag 9 september om 16:00 uur in de Romeinse arena een concert te komen geven. Voor 7,50 euro kan ieder die dat wil, een geweldig concert bijwonen in een fantastische omgeving. Archeon vraagt alle concertbezoekers Romeins gekleed te komen.

De totale opbrengst van dit concert, aangevuld met een donatie van Archeon, is voor de CliniClowns. Voor meer informatie en tickets klik hier

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!