Back Back Nieuws

Janne Schra hoofdact eerste Pur Sang buitenconcert op Landgoed Pijnenburg

21 maart 2015
Het eerste kleinschalige buitenconcert van Pur Sang vindt 26 april plaats op Landgoed Pijnenburg, verscholen in de bossen van Lage Vuursche vlakbij Utrecht. Op een open plek midden in de natuur kan er van 17.00 tot 23.00 uur genoten worden van live muziek, voorafgegaan door een diner aan lange tafels. Singer-songwriter Janne Schra vormt de hoofdact. Het voorprogramma wordt verzorgd door PHOS en Leroy Rey. Verwacht een lenteavond, verwarmd met fakkels en vuren, dichtbij de artiesten. Pur Sang organiseert later deze zomer nog drie avondconcerten op bijzondere buitenlocaties.

Programma
Het evenemententerrein van Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg is zondag 26 april geopend vanaf 17.00 uur. Tip: verken op eigen gelegenheid de Lage Vuursche Bossen in de omgeving. Voordat het concert begint, kan er van 17.00 tot 19.30 uur gedineerd worden aan lange tafels in de natuur (of bij minder mooi weer binnen in sfeervolle, comfortabele tenten), terwijl DJ Leroy Rey - bekend van o.a. Wicked Jazz Sounds en Risk Sound System - de muziek verzorgt. In samenwerking met cateraar Absolute Delicious biedt Pur Sang diverse culinaire zomergerechtjes (variërend van 4 tot 15 euro). Denk aan: soepjes en salades, pasta’s en tapas, taart en fruit.

Het voorprogramma start rond 19.30 uur en wordt ingevuld door PHOS (Eveline Vroonland). In 2014 werd ze uitgeroepen tot 3FM Serious Talent om vervolgens twee keer bij DWDD te spelen. Ze werkt samen met producer/rapper Skiggy Rapz. Pur Sangs hoofdact Janne Schra betreedt het buitenpodium om 21.00 uur.

Janne Schra
Singer-songwriter Janne Schra werd bekend als zangeres van Room Eleven (2001-2010) en Schradinova (2010-2012). Sinds 2012 treedt ze op onder haar eigen naam. Vertellen is wat Janne doet, met haar stem en haar verhalende teksten. Persoonlijk en oprecht, maar ook universeel herkenbaar. Ze ontving een Essent Award en Zilveren harp en met haar albums behaalde ze platina en goud. Onlangs verscheen haar vijfde studioalbum: PONZO. Een kleurrijk album waarmee ze door heel Nederland toert en speelt voor uitverkochte zalen.

Meer Pur Sang
Deze editie is de eerste in een reeks van vier Pur Sang lente- en zomeravondconcerten dit jaar, georganiseerd door Kleiner dan Drie (een evenementenbureau uit Utrecht - bekend van Kleurenblind Festival, Contrast Festival en het jaarlijkse kussengevecht in de binnenstad). Vrijdag 5 juni en vrijdag 21 augustus vindt Pur Sang plaats in de oude ridderhofstad Park Voorn te Utrecht. Zondag 4 oktober keert Pur Sang terug bij Feel Good TentEvent op Landgoed Pijnenburg. Iedere editie staat een andere singer-songwriter centraal, voorafgegaan door een wisselend voorprogramma en diner.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!