Back Back Nieuws

JAN Verhuur stuurt live video tweets op #Event13

28 maart 2013
Tijdens de jaarlijkse beurs Event wist JAN Verhuur op te vallen tussen het publiek door een slimme en ludieke campagne. Zij zette Twitter in als middel om zo bezoekers van de beurs kennis te laten maken met JAN Verhuur.

#Event13, het evenement voor communicatie- en eventprofessionals brengt ieder jaar weer een hoop teweeg op Twitter. Daar moet op ingespeeld worden volgens bedrijfsleider Daan Kuypers: ‘een campagne voor JAN Verhuur via Twitter, dat is de sleutel.’

Actie met filmpje
Om naam te maken is het tegenwoordig van groot belang om iets spontaans te doen wat mensen onthouden. Twitteraars van #event13 kregen daarom van JAN Verhuur een op maat gemaakt filmpje als reactie op hun Tweet. ‘De reacties op onze filmpjes waren fantastisch. Wie weet doen we dit volgend jaar weer’ zegt Sjors Maass die als decorateur en tevens presentator werkzaam is bij het bedrijf dat sfeer en decoraties verzorgt. Iedere opmerkelijke Tweet werd door JAN Verhuur beantwoord in de vorm van een komisch filmpje. Op de eerste dag van het event werden in totaal 28 filmpjes geschoten. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!