Jan Tourism Consultancy voegt nieuwe bestemmingen toeJan Tourism Consultancy voegt nieuwe bestemmingen toe
Back Back Nieuws

Jan Tourism Consultancy voegt nieuwe bestemmingen toe

12 juli 2022

Jan Tourism Consultancy (JAN) is onlangs een samenwerking aangegaan met nieuwe Destination Management Companies (DMC's) uit India en Tanzania, waardoor het netwerk is versterkt. 'Met een enthousiast team', zegt Inèz Ruska 'lukt het om planners en reisprofessionals uit Nederland en België steeds meer te verbinden met de beste en deskundige DMC's die allen gespecialiseerd zijn in maatwerkreizen voor incentives, groepsreizen en Leisure reizen.'

De nieuwste partners zijn onder meer:

Trans India Holidays

Eén van de marktleiders als het komt op inkomende (groeps)reizen naar India, Bhutan en Nepal. Met meer dan 30 jaar ervaring als lokale partner in India, kunnen zij rekenen op goede samenwerkingen met leveranciers maar hebben ook een eigen bus- en autovloot, eigen getrainde gidsen en meer. Maatwerkreizen zowel voor groepsreizen als individuele reizen voor deze landen is hun zeker bekend. Het Team van Trans India Holidays probeert momenten van WOW te creëren, terwijl het cultureel bewust blijft.

Zanzibar and beyond Safaris

Een modern en vooruitstrevende DMC die een voorstel kan maken voor elk budget en type klant, budget ideeën als tot extravagante luxe pakketten. Zij streven ernaar klanten een onvergetelijk avontuur te bezorgen binnen het gewenste budget. Naast het delen van de schoonheid van Zanzibar, bieden zij ook rondleidingen door het hele vasteland van Tanzania. Als je interesse hebt in het zien van de olifanten van Tarangire, de vlaktes van de Serengeti of de zwermen flamingo's in Lake Natron, kan Zanzibar and beyond Safaris een reisofferte op maat maken voor een onvergetelijke ervaring.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!