Jan Terlouw Spreker van het JaarJan Terlouw Spreker van het Jaar
Back Back Nieuws

Jan Terlouw Spreker van het Jaar

09 januari 2018

Jan Terlouw is door het sprekersbureau Assemblee Speakers uitgeroepen tot Spreker van het jaar 2017. De uitreiking vond plaats tijdens de Nieuwjaarslunch in Domaine La Butte aux Bois in Lanaken, net over de grens bij Maastricht.

Tijdens de lunch luisterden de zo'n honderd genodigden aandachtig naar het verhaal van Jan Terlouw om het milieu en de natuur te koesteren en te beschermen. 'Het is zo eenvoudig: waarom zetten we niet helemaal in op zonne-energie. Het is slechts een kwestie van willen, dan kunnen we de aarde redden.'

Jeroen Dijsselbloem

Er waren vele gasten aanwezig, van grote tot kleine beroemdheden. Zo hield ook Jeroen Dijsselbloem een bevlogen keynote over zijn Europese avonturen. Assemblee is trots dat Jeroen Dijsselbloem zich exclusief heeft aangesloten. Alle verzoeken voor optredens als spreker verlopen hiermee alleen via Assemblee.

Overhandiging beeld Cicero

De Assemblee Spreker van 't Jaar Award werd overigens overhandigd door de 'generatie van morgen'. De kinderen van Maurice van der Kant, directeur van Assemblee, waren zeer vereerd om het beeld van Cicero aan Jan Terlouw te overhandigen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!