Back Back Nieuws

Jaap Maarse start Incentive Direct

25 oktober 2006
Met ingang van deze week is Jaap Maarse van start gegaan met het online incentivebureau Incentive Direct. Na 7 jaar (The house of) Performance Improvement stapt hij nu in de 'onmogelijke' combinatie van incentives en internet.

Jaap Maarse: “Incentivebureaus prijzen zichzelf zonder uitzondering aan met het leveren van maatwerk maar niet iedere opdrachtgever heeft altijd maatwerk nodig. Aangezien maatwerk geld kost is Incentive Direct een uiterst efficiënt alternatief”.

De kant-en-klare incentive arrangementen zijn makkelijk en snel online te boeken tegen een tarief waarvoor de klant de organisatie niet zelf kan doen. In de catalogus ziet de klant precies hoe elk arrangement is samengesteld. Een offerte ontvangt hij binnen 24 uur met garantie van prijs en beschikbaarheid en dat is uniek.

“En om maar meteen één fabeltje de wereld uit te helpen: we hebben het hier niet over flauwe bedrijfsuitjes maar over echte incentive reizen van hoge kwaliteit met minimaal één echt incentive onderdeel.” De bedoeling is om de catalogus de komende tijd uit te breiden tot circa 100 aantrekkelijke arrangementen.

Performance Improvement (event & travel marketing) gaat zich met Ingrid Valks juist verder richten op effectieve maatwerkconcepten voor incentive reizen en bedrijfsevenementen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!