Back Back Nieuws

IT SAILS 2016: samen een topprestatie neerzetten tijdens zeilregatta

07 januari 2016
Jibe! Group organiseert ook dit jaar in samenwerking met Team Heiner de zeilregatta ‘IT SAILS 2016’. Tijdens dit sportieve evenement strijden teams met klanten en business partners van niet-concurrerende IT-bedrijven om de IT SAILS-wisseltrofee. De zeilregatta vindt plaats op 27 mei 2016 op het IJsselmeer bij de Flevo Marina in Lelystad.

Netwerken
De zeilregatta IT SAILS 2016 biedt niet-concurrerende IT-organisaties de mogelijkheid om op informele en enerverende wijze te netwerken met zakenrelaties en business partners. Wouter Verbraak, voormalig tacticus bij Team Vestas, zal tijdens IT SAILS 2016 een indrukwekkende multimedia presentatie geven over zijn ervaringen en de Volvo Ocean Race. Wie zijn de kanshebbers? Wat wordt de route? Wat is er technologisch gezien aan de boten verbeterd zodat ze nog sneller kunnen varen? Een kijkje in de keuken dus.

Uitdaging
Onder het motto ‘Samen een topprestatie neerzetten’ zullen de deelnemers na de multimediapresentatie zich voorbereiden op de race.  Na een uitgebreide training aan de wal en aan boord van je 'eigen' J/109 boot ga je zelf de werkelijke uitdaging van een zeilwedstrijd ervaren. In teams van 7 personen, en een schipper van Team Heiner wordt, ook onder extreme omstandigheden, een beroep gedaan op teambuilding, inzet, vertrouwen, moed en een hoop lef. Na de lunch volgen de races. Na afloop vindt er een debriefing en een informele borrel plaats.

De IT SAILS Regatta 2016 is gericht op bedrijven actief in de IT  sector, waarbij de mogelijkheid wordt geboden om samen met een selecte groep relaties (klanten, prospects, partners) op een ‘gezonde en actieve’ manier te strijden tegen andere IT ondernemingen.

Foto: copyright Team Heiner

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!