Intieme zomerconcerten in de KuipIntieme zomerconcerten in de Kuip
Back Back Nieuws

Intieme zomerconcerten in de Kuip

17 juli 2020

Een aantal van de grootste Nederlandse artiesten komen van 17 t/m 27 augustus naar De Kuip in Rotterdam. Tijdens ‘LIVE @De Kuip’ kun je, onder het genot van een ‘Bites + Concert’ of ‘Diner + Concert’ arrangement, optredens beleven van o.a. Alain Clark, Glennis Grace, Jeroen van der Boom, John West, Og3ne, Rolf Sanchez, Samantha Steenwijk en Xander de Buisonjé.

 

Terras op iconische locatie in Rotterdam

De Kuip heeft op 1 juli een 800m2 groot Zomerterras geopend, wat sindsdien al een groot succes is. Met kleurige stoelen, grote planten en vloerkleden is er een gezellige sfeer gecreëerd. Uit de open keuken, met een rij big green eggs, komen verrassende BBQ-gerechten waarbij ook aan vegetariërs wordt gedacht. Een zomers buitje is geen probleem: het gehele terras is overdekt waardoor een droge plek gegarandeerd is. En niet alleen het terras en de locatie zijn bijzonder, ook de route ernaartoe is uniek te noemen. Je loopt via de spelerstunnel en langs het heilige gras van De Kuip naar het terras om vervolgens te genieten van het spectaculaire uitzicht…en LIVE! Muziek.

Intieme concerten volgens de richtlijnen RIVM

Elk optreden biedt plaats aan 180 personen. Vanzelfsprekend zijn de richtlijnen van het RIVM het uitgangspunt zonder daarbij de beleving van het publiek uit het oog te verliezen. Omdat alle de betrokken partners en artiesten anders durven te denken, kan er een prijs worden aangeboden die past bij deze tijd. Ook voor groepen zijn er voldoende mogelijkheden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!