Back Back Nieuws

INTERTENT verlengt contract Haarlemse Honkbalweek

03 juli 2008
Nog tijdens de opbouw van de komende Haarlemse Honkbalweek dat 4 juli start is het contract met INTERTENT verlengd.

INTERTENT, het Beverwijkse bedrijf is al 10 jaar aan het evenement is verbonden, is verheugd dat de organisatie van de Haarlemse Honkbalweek heeft besloten het vertrouwen in de duurzame samenwerking verder te bestendigen middels een contractverlenging.

Egbert Feijer: “ Wij bouwen al jaren naar tevredenheid op 12 meter hoogte een hele ring vol met 32 Hospitality-units rondom het stadion, compleet modern ingericht en van alle luxe en gemakken voorzien”.

Gerrit Ligtenberg, verantwoordelijk voor de tijdelijke accommodatie. “INTERTENT is, zo blijkt editie na editie, een zeer flexibele partner van ons jaarlijkse sportevenement. Als er iets verandert, ook al is middenin in de adrenaline van het laatste moment, is dat nooit een probleem en wordt keurig gefikst. De geweldige samenwerking en hun up to date materiaal dat altijd in een spik en span conditie verkeert, hebben ons doen besluiten om het contract tot 2012 met INTERTENT te verlengen. En misschien gaan we daarna ook wel weer verder samenwerken”.

De Haarlemse Honkbalweek wordt gehouden van 4 t/m 13 juli. De deelnemende teams zijn Nederland, Japan, het Olympische team van Cuba gebruikt Haarlem als laatste tussenstop voordat ze naar de Olympische Spelen in Beijing doorreizen, China, de Nederlandse Antillen en de USA. De afgelopen twee edities werd de Haarlemse Honkbalweek gewonnen door Nederland.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!