Intertent levert tijdelijk collegepaviljoen in AmsterdamIntertent levert tijdelijk collegepaviljoen in Amsterdam
Back Back Nieuws

Intertent levert tijdelijk collegepaviljoen in Amsterdam

01 september 2017

In opdracht van de Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft Intertent een tijdelijk collegepaviljoen gerealiseerd bij de nieuwbouw van de Campus Roeterseiland in Amsterdam. Voor het realiseren van dit project heeft Intersettle, bedrijfsonderdeel van Intertent en gespecialiseerd in tijdelijke huisvesting, gebruik gemaakt van een EVO II paviljoen van Neptunus Structures.

College op het water

Op Roeterseiland is er binnen vier dagen een semipermanent en volledig geïsoleerd paviljoen van 525 m2 gerealiseerd, met een zijhoogte van 8 meter dat plaats biedt aan 450 personen. Het paviljoen is gebouwd op pontons op het water tussen de campusgebouwen en is voorzien van een oplopende tribune, klimaatbeheersing, verlichting, wifi en de modernste audiovisuele voorzieningen. Daarnaast voldoet het paviljoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en noodvoorzieningen.

Wegens het nog niet in gebruik kunnen nemen van de grootste collegezaal A0.01 van gebouw A van de nieuwbouw op het campusterrein, heeft de UvA gekozen voor deze tijdelijke voorziening. Intersettle heeft bij de realisatie een adviserende en uitvoerende rol gespeeld. De eerste gebruikers van Paviljoen A0.01, zoals de tijdelijke accommodatie officieel genoemd wordt, zijn de studenten die deelnemen aan de introductielezingen van de Intreeweek.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!