Intersettle presenteert nieuwe huisstijl en websiteIntersettle presenteert nieuwe huisstijl en website
Back Back Nieuws

Intersettle presenteert nieuwe huisstijl en website

29 november 2023

Als vaste partner in tijdelijke accommodaties houdt Intersettle zich bezig met zaken die een blijvende indruk maken. Niet alleen door geweldige (sport)events en bijeenkomsten te voorzien van kwalitatieve tentoplossingen, maar ook door er te zijn in geval van nood of bij gebrek aan huisvesting. Zo is Intersettle met advies en begeleiding ook op die vlakken altijd uit op een toepassing die geschikt en waardevol is. 

In 2022 veranderden ze van naam; Intertent werd Intersettle. Het paste beter bij de merkidentiteit en bij de veranderende wereld. En bij deze naam is nu een huisstijl ontwikkeld die er nieuwe glans aan geeft. Aan de vertrouwde kwaliteit, professionaliteit, snelheid en 24/7 service verandert niets, de missie wordt met deze nieuwe huisstijl alleen nog meer zichtbaar. Intersettle staat tot uw dienst en als partner zorgen zij voor een kwalitatieve totaaloplossing op maat. 

Visueel kennismaken

Deze weken zal de nieuwe huisstijl van Intersettle overal opduiken. Het team nodigt u uit om de website te bezoeken voor een virtuele kennismaking met de nieuwe huisstijl en teksten. Hopelijk voelt u zich er net zo thuis als Intersettle in de wereld van tijdelijke accommodaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!