Internationale manager voor DaVinci Cinema GoesInternationale manager voor DaVinci Cinema Goes
Back Back Nieuws

Internationale manager voor DaVinci Cinema Goes

01 november 2018

Sinds oktober is de internationaal georiënteerde Carolien de Jong actief als de nieuwe manager van DaVinci Cinema. Deze locatie behoort tot de grote groep locaties (12) die Libéma Beurzen & Evenementen rijk is. Met zeer veel enthousiasme en een berg gerichte ervaring gaat ze samen met haar team DaVinci niet alleen als cinema maar ook als zakelijk ontmoetingspunt vorm geven.

Van Nederland naar Oeganda

Carolien de Jong is geborgen en getogen in Vlissingen. Na afronding van verschillende marketing en sales opleidingen heeft zij als Hoofd Inkoop gewerkt bij de Koninklijke Schelde Groep in Vlissingen. In 2007 zocht Carolien haar avontuur overzee en is zij verhuisd naar Oeganda. Hier heeft ze een kleine 10 jaar gewerkt. In eerste instantie als Hotel Manager van Travellers Rest in Kisoro en aansluitend was zij tot 2015 als General Manager/Sales Manager verantwoordelijk voor het opzetten van de internationale tak van het Matoke Tours kantoor in Kampala. Matoke Tours organiseert onder andere groepsreizen en privéreizen door Oeganda en Tanzania.

Het begin van haar avontuur

In 2015 is ze weer terug verhuisd naar Nederland en heeft zij verschillende commerciële rollen vervuld bij Delta. Maar Carolien wil niets liever dan weer werken in de hospitality en leisure branche. In de rol van Bioscoopmanager vindt zij de ideale combinatie van gastvrijheid en commercie. Libéma Beurzen & Evenementen is dan ook van overtuigd dat zij samen met haar team DaVinci Cinema naar een volgende fase gaat brengen. 'Met een hecht en klein team gaan wij alle mogelijkheden van DaVinci Cinema benutten', aldus Carolien.


4 Luxe zalen

'De meeste mensen denken dat DaVinci Cinema alleen een bioscoop is, maar het is zoveel meer,' meldt Carolien. 'DaVinci Cinema heeft vier luxe zalen en is daarmee ideaal voor een zakelijke bijeenkomst, een congres, lezing of netwerkborrel. De mogelijkheden zijn eindeloos. En dat naast de specials die DaVinci Cinema al te bieden heeft. Zoals de drukbezochte Ladies Night en de vele gezellige kinderfeestjes. En niet te vergeten is DaVinci uitstekend bereikbaar en heeft 1500 gratis parkeerplaatsen!'

Fotobijschrift > Team DaVinci Cinema

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!