Back Back Nieuws

Internationale innovatie en inspiratie vanuit je luie (bureau)stoel?

23 januari 2014
Ga je zondag niet naar de FRESH Conference in Kopenhagen? Gelukkig komt FRESH dit jaar ook een klein beetje naar jou toe. De jaarlijkse FRESH conference (26 – 28 januari 2014) trekt een bonte verzameling van Europese meeting designers die experimenteren met nieuwe formats, technieken en tools. Dit jaar zijn er meer dan 20 gewaagde experimenten.

Online
Omdat niet iedereen gelegenheid heeft om naar de Deense hoofdstad Kopenhagen te komen, verzorgt FRESH dit jaar 4 korte online interactieve shows. Thuis of op kantoor kunnen geïnteresseerden via internet zo geselecteerde delen van het programma meebeleven.

Onderwerpen
Op maandagochtend over het ideale Meeting Team en om 16:00 uur over het ontwerpen van interessante Content. Op dinsdagochtend over de waarde van Entertainment en aan het eind van de middag wederom over het ideale Meeting Team. Kijk hier voor meer details en de exacte tijden.

Grote inbreng Nederland
Nederland is goed vertegenwoordigd op FRESH. Grote kans dat jij dat ook merkt, want Gerdie Schreuders en Gerrit Heijkoop zijn al weken bezig met de voorbereiding van de FRESH hybrid shows. Zij 'ontvangen' de online deelnemers live vanuit Kopenhagen. Gerdie Schreuders: 'Meedoen is makkelijk en gratis. Wij zeggen altijd dat je hybride event een keer zelf moet ervaren als online deelnemer om het écht te begrijpen. Dit is een mooie gelegenheid'.

#FRESH14 HUB Amsterdam 
Daarom hebben LiveOnlineEvents en Amsterdam RAI het initiatief genomen om een zogenaamde ‘Hub’ te organiseren. Met vakgenoten samen kijken en leren op internationaal niveau. Dit zal plaatsvinden rondom de show op dinsdagochtend van 8:30 tot 10:30 over de waarde van entertainment bij bijeenkomsten.

Als je eens wil meemaken hoe zo’n ‘Hub’ werkt, wat de toegevoegde waarde is van hybride evenementen en zin hebt om deze ervaring te delen: stuur een e-mail aan Marcel van Overveld met je motivatie voor een persoonlijke uitnodiging (zeer beperkt aantal plaatsen).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!