Back Back Nieuws

Internationale corporate planners in Amsterdam

03 juni 2011
24 internationale corporate planners waren onlangs te gast in Amsterdam tijdens de Holland Post IMEX Tour 2011. Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) organiseerde in samenwerking met Kuoni Destination Management en enkele Amsterdamse hotels een driedaags programma waar op ludieke wijze kennis werd gemaakt met het brede aanbod dat Amsterdam biedt voor congressen en zakelijke bijeenkomsten.

 

Spelend de stad door

Nadat op vrijdag het Rijksmuseum werd bezocht, ontdekten de gasten zaterdag op ludieke wijze de stad en zijn locaties tijdens ‘the Game’. In groepjes van 5 tot 7 personen werd middels GPS en opdrachten per mobiele telefoon, spelenderwijs de stad verkend. Het programma werd afgesloten met een gezamenlijk diner waarna de gasten zondag weer naar huis terug vlogen.

 

Aansluitend aan IMEX, Frankfurt

De gasten kwamen aansluitend op hun bezoek aan de IMEX in Frankfurt naar Nederland. Door de koppeling met deze internationale vakbeurs te maken, is het voor Nederland interessant om naast Europese gasten, ook planners vanuit Noord Amerika en Canada te verwelkomen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!