Internationale 3D Dinnershow Hoshena in Hotel New YorkInternationale 3D Dinnershow Hoshena in Hotel New York
Back Back Nieuws

Internationale 3D Dinnershow Hoshena in Hotel New York

24 september 2020

De internationale Dinnershow Hoshena komt vanaf donderdag 8 oktober naar Nederland. Na Londen, Dubai en Stockholm is Hoshena nu 4 dagen per week in Hotel New York te zien en beleven. De dinnershow is een innovatief dinerconcept dat een illusionair feest voor de zintuigen belooft te worden. De gasten worden vervoerd naar een denkbeeldig land waar smaken en emoties met elkaar verbonden zijn en koningen, koninginnen, feeën en vulkanen tot leven komen op tafel.

Hoshena is een interactieve 3D dinnershow waarbij het sprookjesachtige Koninkrijk van Hoshena door middel van een 7-gangen menu tot leven wordt gebracht. Het diner is samengesteld door chef-kok Edward de Ridder van NY Basement, het fine dining restaurant van Hotel New York. De show wordt geprojecteerd op iedere tafel door middel van projectors en naast iedere tafel op een spiegel en mannequin. De koningin van Hoshena begeleidt haar gasten tijdens het diner al vertellend door deze ervaring.

  • Internationale 3D Dinnershow Hoshena in Hotel New York
    Fotografie > Hotel New York / Hoshena
  • Internationale 3D Dinnershow Hoshena in Hotel New York
    Fotografie > Hotel New York / Hoshena

Innovatief concept

Roel Dusseldorp, General Manager Hotel New York. ‘We zijn trots dat we met Dinnershow Hoshena iets unieks hebben binnengehaald. Een innovatief concept dat een mooie aanvulling is voor wat Hotel New York al te bieden heeft.

Kwaliteit, locatie en motivatie

Michel en Inge Gesthuizen, eigenaren M.I.Hospitality Concepts ‘Bij het zoeken naar de allereerste partner in Nederland waren voor ons 3 factoren van groot belang: kwaliteit, locatie en motivatie. Wij zijn dan ook bijzonder blij dat we deze samenwerking aangaan met Hotel New York, een zeer grote naam in de hospitality scene in Nederland. Het concept, de passie en het enthousiasme van het team, gecombineerd met de kwalitatief hoogwaardige keuken en de aanwezige knowhow gaan zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor de gasten.’

Exclusief voor groepen

Dinnershow Hoshena is elke donderdag tot en met zaterdag te reserveren. Vanaf 18.30 uur worden de gasten ontvangen en de show is van 19.00 uur tot 21.30 uur. Op zondag vindt er een matinee voorstelling plaats. Om 15.30 worden de gasten welkom geheten en de show is van 16.00 uur tot 18.30 uur. Op de overige dagen is het mogelijk om de dinnershow exclusief te reserveren.Fotografie > Hotel New York / Hoshena

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!