Back Back Nieuws

Institute for Eventineering start avondcursussen evenementorganisatie

03 februari 2015
Voor mensen die in hun baan te maken hebben met zakelijke evenementorganisatie, biedt het nieuwe Institute for Eventineering interessante avondcursussen op verschillende niveaus. De cursussen zijn bedoeld voor medewerkers marketing en communicatie en voor managementondersteuners. Deze doen evenementorganisatie er vaak ‘even bij’ en missen kennis en routine. Nicoline van Straten en Hans Kranenburg hebben met de oprichting van het Institute for Eventineering de intentie hun grote vakkennis en inspiratie te delen.

Drie niveaus
Er zijn avondcursussen op 3 niveaus. In de basiscursus Eventorganiser leren cursisten de operationele basis van een evenement neer te zetten. Eventmanager is het tweede niveau en leert de tactische kant van het vak. Op het derde niveau Eventineer leren cursisten strategische vertaalslagen te maken.

Eigen case
De cursussen zijn volledig interactief met als uitgangspunt een eigen case uit het verleden of in de nabije toekomst. Zo wordt theorie direct in de praktijk gebracht en is de ROI van de cursus meetbaar.

Docenten
Docenten zijn Nicoline van Straten en Hans Kranenburg. Nicoline viert dit hele jaar haar 25-jarig jubileum als event strateeg/ontwerper van LiveHouse met een aantal activiteiten, waarbij zij haar enorme schat aan ervaring en haar gedachtegoed op bijzondere wijze deelt. De oprichting van het Institute for Eventineering is er een van. Hans Kranenburg is een man van de praktijk en heeft daarnaast ruim 20 jaar les gegeven op de Hogeschool TIO en Schoevers.

Locatie en tijden
Alle avondcursussen starten om 17.00 uur met een maaltijd (inbegrepen) in Level, boven het station in Leiden. Aansluitend start de cursus en deze duurt tot 21.30 uur. Level is zowel per OV als auto (eigen parkeergarage) prima bereikbaar.

Speciaal voor onze lezers
Door de aktiecode EVE0115 te vermelden bij inschrijving bij relatiecode, krijg je de volgende kortinen op de cursussen:
- Eventorganiser - € 150,- korting
- Eventmanager - € 100,- korting
- Eventineer - € 50,- korting

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!