Back Back Nieuws

Inspirerende iStrategy conferentie in World Forum

17 mei 2013
Europa's meest vooruitstrevende digitale-marketeers, social media en online experts kwamen de afgelopen dagen bijeen in het World Forum tijdens de 'iStrategy – digital and social media conference'. Naast twee dagen vol inspirerende keynote-sessies, workshops, masterclasses en panel discussies was het een plek voor netwerkmogelijkheden in de digitale marketing industrie.

Keynote sessies
De deelnemers aan dit congres konden onder andere luisteren naar keynote sessies van Christophe Parcot (Vice President en General Manager van Yahoo), Antonio Hidalgo (Innovation en Marketing Officer bij Philips), Eric Edge (Head of Marketing Communications van Facebook), Marc Mathieu (Senior Vice President of Marketing van Unilever) en Surjit Chana (Chief Marketing Officer van IBM Europe).

Twittervogel
Tijdens deze twee dagen werd er uiteraard volop gebruik gemaakt van de diverse social media mogelijkheden. Om de deelnemers hiertoe nog meer te stimuleren heeft het World Forum een zogeheten “Twittervogel” ingezet. Deze moedigde de mensen aan om zo veel mogelijk te twitteren over de iStrategy conferentie en zorgde hiermee voor de start van een online conversatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!