Inschrijving Vakdag 'Het nieuwe dagje uit' geopendInschrijving Vakdag 'Het nieuwe dagje uit' geopend
Back Back Nieuws

Inschrijving Vakdag 'Het nieuwe dagje uit' geopend

01 februari 2018

Het is de hoogste tijd dat Family Entertainment Centers als een professionele bedrijfstak worden omarmd en dat ook de ondernemers in deze sector zich verder professionaliseren en onderscheiden. De reguliere dierentuinen, attractieparken en musea nemen maatregelen om in te spelen op deze nieuwe ontwikkelingen. Bent u ook benieuwd naar de trends binnen de sector en de kansen voor uw bedrijf? Schrijf u dan in voor de Vakdag 'Het nieuwe dagje uit' op 22 maart a.s. 

De consument is op zoek naar unieke belevenissen

Er wordt steeds vaker gekozen voor verschillende in- & outdoor activiteiten onder één dak. De consument is op zoek naar gezelligheid, unieke belevenissen, vertier en vermaak tegen een betaalbare prijs. Het nieuwe dagje uit is meer dan een zwembad, bungalowpark, bowlingcentrum of attractiepark.

Kennis en inspiratie

Tijdens de Vakdag 'Het nieuwe dagje uit' worden gasten meegenomen in de trends en ontwikkelingen van deze sector door middel van het delen van kennis en inspiratie. Er worden workshops en presentaties gegeven over onder andere Het Panda-effect bij Ouwehands Dierenpark Rhenen door Directeur Robin de Lange en zullen Vakdag bezoekers als een van de eersten het nieuwe concept 'SuperBeach' van Superfun Amersfoort te horen krijgen. Ook neemt Didier van Weyenberge, Parkdirecteur Comics Antwerpen ons mee in het succesverhaal van dit vernieuwende Family entertainment center rond populaire Belgische stripfiguren.

Aanmelden

Dit en nog veel meer kan men verwachten op 22 maart tijdens de Vakdag 'Het nieuwe dagje uit', vol met inspiratie en internationale sprekers, workshops en de laatste innovaties. Standhouders zijn verzekerd van een plek op het innovatieplein tijdens deze Vakdag waar hun bedrijf de nodige publiciteit krijgt bij de beslissers in deze sector. Als bezoeker deze dag bijwonen kan uiteraard ook. Meer informatie en aanmelden op hetnieuwedagjeuit.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!