Back Back Nieuws

Inschrijving training eventmanagers van start

20 september 2007
Event Manager [under construction] is de naam van de nieuwe training die is ontwikkeld door NIKS & Partners. Kernbegrippen: Professioneel adviseren en klantgericht profileren.

Naast de training Event Team [under construction], welke is bedoeld voor teams van afdelingen evenementen, is er nu dus ook de training Event Manager [under construction]. Een training voor individuele eventmanagers die behoefte hebben aan persoonlijke ontwikkeling en verdere professionalisering van hun vakgebied. Event Manager [under construction] geeft handvatten om zowel je eigen positie binnen de afdeling als de positie van de gehele afdeling binnen het bedrijf te versterken en helpt mogelijkheden creëren om het bestaansrecht van de afdeling te waarborgen.

Verschillende knelpunten komen aan bod: De wens om alle service te verlenen die opdrachtgevers (lees: collega’s) vragen en daar tegenover de wens om ‘nee’ te kunnen zeggen. Er wordt antwoord gegeven op vragen als: Wat is professioneel adviseren en hoe kan je je als afdeling én als individu klantgericht profileren? Voor meer informatie ga naar de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!