Back Back Nieuws

Inschrijving Sky Radio Run van start

19 juni 2006

Traditiegetrouw vindt op de eerste vrijdag van september in het Amsterdamse Bos de Sky Radio Run plaats. Dit jaar valt dat op 1 september. De Sky Radio Run is dé bosloop van 5 en 10 kilometer voor iedereen werkzaam in de reclame-, communicatie-, media- en eventmarketingbranche. De Sky Radio Run wordt ondersteund door met name Sky Radio en hoofdsponsors Adformatie, AD Sportwereld, Boomerang Media, Gouden Gids, great:, de Grote Jongens, Nationale Bioscoopbon, Sanoma Men’s Magazines, Tiscali, USG Capacity en WebAds.


De Sky Radio Run vindt plaats tussen 13.00 en 22.00 uur. De start (om 15.30 uur) en finish van deze brancheloop is op ‘de Kop van de Bosbaan’ in het Amsterdamse Bos. De Sky Radio Run heeft de afgelopen jaren bekendheid gekregen als ‘het leukste event’ in de branche. Men komt bovenal om te presteren tijdens de 5 of 10 kilometer, maar het overheerlijke dinerbuffet en de spetterende afterparty inclusief DJ en bekende partyband, zijn tevens een belangrijke reden voor inschrijving.


Wegens succes tijdens eerdere edities, worden vanaf 5 juli op woensdagavond tussen 18.30 en 20.00 uur weer professionele looptrainingen georganiseerd. Ook deze vinden plaats in het Amsterdamse Bos. De looptrainingen worden begeleid door onder anderen Victor Neyndorff, Ment Kuiper en Rolph Warmenhoven. Ook dit jaar wordt er getraind met behulp van Polar hartslagmeters.


Meer informatie over de Sky Radio Run en de looptrainingen vindt men op skyradiorun.nl. Inschrijven via de website is, voor zowel de looptrainingen als voor de Sky Radio Run, vanaf heden mogelijk. Om de Sky Radio Run onder de aandacht te brengen bij de doelgroep is deze week een opvallende advertentiecampagne gestart in onder andere Adformatie. De Sky Radio Run is een evenement van Free Style events & promotions.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!