Inn Style host eerste editie HomerunInn Style host eerste editie Homerun
Back Back Nieuws

Inn Style host eerste editie Homerun

19 juli 2017

In het het laatste weekend van juni vond de eerste editie plaats van de Homerun, een hardloopevenement voor het goede doel Ronald McDonald Kinderfonds.

De Homeride is inmiddels een bekend sportief evenement dat dit jaar voor de 7e keer heeft plaatsgevonden, 70 teams hebben binnen 24 uur 500 kilometer gefietst voor hetzelfde goede doel, Ronald McDonald Kinderfonds. Dit jaar was de pilot van de Homerun, een soortgelijk evenement maar dan in hardloopvorm. Er zijn 5 teams gestart op het Domplein in Utrecht op zaterdag 24 juni en zij hebben in estafettevorm 5 keer 40 kilometer binnen 24 uur hardgelopen.

Checkpoint

Evenementenlocatie Inn Style was het checkpoint op de route. Er werd gewisseld, gegeten, gemasseerd, uitgerust en aangemoedigd aan de Maarsseveense Plassen. De verschillende ruimtes stonden in het teken van eten en drinken en vermaak zoals een bioscoop en Mario kart. Er natuurlijk waren er rustruimtes met veldbedjes en de renners die net binnen waren konden zich opfrissen en opwarmen in de kleedkamers met douches.

Recordopbrengst

De Homerunners hebben ruim € 73.000 opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds Nederland. Samen met de Homeriders zelfs meer dan een miljoen, een nieuw record. Hiermee zijn 16.753 overnachtingen voor ouders in een Ronald McDonald huist mogelijk gemaakt, om zo dicht bij hun kind in het ziekenhuis te zijn.

Inn Style geeft aan trots te zijn dat zij op deze manier een steentje hebben bijgedragen en een ‘thuis’ hebben kunnen bieden aan de homerunners, passend in het thema van dit jaar ‘home is where your heart is’. Ze hadden het niet kunnen doen zonder de cateraar van Inn Style, Next Kitchen, die de maaltijden grotendeels heeft verzorgd en de technische leverancier Spot & Speaker die een groot scherm heeft geplaatst om de track&trace op te tonen. 

Een impressie is hier te bekijken. En voor de fanatiekelingen kunnen er alweer teams worden ingeschreven voor editie 2018 op zaterdag 23 en zondag 24 juni 2018.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!