Industriepark Kleefse Waard in bloei als eventlocatieIndustriepark Kleefse Waard in bloei als eventlocatie
Back Back Nieuws

Industriepark Kleefse Waard in bloei als eventlocatie

08 maart 2017

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is volop in bloei. Naast de nieuwbouw en komst van nieuwe bedrijven, wordt volop ingezet op IPKW als eventlocatie. Zo zijn er permanente ‘plug and play’ eventruimtes gerealiseerd voor 10 tot 100 personen en is de industriële producthal van 1.500 m2 weer tijdelijk inzetbaar voor uiteenlopende evenementen.

Eventruimtes LB

De net gerealiseerde Eventruimtes LB met industriële uitstraling, zijn voorzien van alle gemakken en moderne faciliteiten. Door de flexibele wanden is de ruimte inzetbaar van 10 tot 100 personen. De lichte en transparante ruimtes in het totaal duurzaam herontwikkelde Gebouw LB zorgen voor een inspirerende omgeving voor vergaderingen, trainingen of presentaties. De eventruimtes LB bestaan uit vier separatenruimtes en één algemene ruimte, die zich uitstekend leent voor ontvangstmomenten en tevens ingezet kan worden voor programmadelen. Vanuit deze algemene ruimte is er toegang tot vier vergaderruimtes van elke 60m2. Hiervan zijn drie ruimtes te koppelen, waardoor één grote ruimte ontstaat van 180m2.

Evenementenhal KB

De historische productiehal van 1.500 m2 is dit jaar in te zetten voor uiteenlopende evenementen. Door de vele dakramen en de grote hoogte, ruim 10 meter, ontstaat er een lichte en ruimtelijke hal met een industriële uitstraling. Deze hal is geschikt voor diverse soorten events: van bedrijfspresentaties tot congressen en van recepties tot productpresentaties. Het aangrenzende buitenterrein van circa 550m2 vergroot tevens de mogelijkheden. De eerste evenementen in deze hal staan reeds op de agenda. Dus bent u opzoek naar een industriële, flexibele, grote hal voor uw business event waarbij energie, duurzaamheid en innovatie centraal staat? Neem dan snel contact op! Kijk op ipkw.nl/evenementenlocatie voor meer informatie en beeldmateriaal van deze en andere beschikbare evenementenruimtes of neem contact op met Cas van Horck via cas@ipkw.nl of 026 384 46 46 voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Over IPKW

Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een bedrijventerrein waar bedrijven zijn gevestigd die zich bezighouden met clean technologies, oftewel energie- en milieutechnologie (EMT). Kenmerkend zijn de termen duurzaamheid, innovatie en kennisdeling. In 2014 is IPKW uitgeroepen tot Beste Nieuwe Bedrijventerrein van Nederland en in 2015 won IPKW de jaarlijkse Rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap, de Gouden Piramide. De statige Hoofdstraat vol met bomen, de tastbare en zichtbare innovaties op het proefveld, de dynamiek van operationele bedrijven en de fraaie panden zorgen voor een bijzondere sfeer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!