Industrial Studios pakt door aankomend jaarIndustrial Studios pakt door aankomend jaar
Back Back Nieuws

Industrial Studios pakt door aankomend jaar

12 januari 2022

In 2021 heeft Industrial Studios meer dan het dubbele aantal opdrachtgevers mogen verwelkomen ten opzichte van het jaar ervoor. Van online awardshows tot webinars en van bijscholingsdagen tot teampresentaties. Ook vonden er in de studio een groot aantal hybride events plaats, tot wel 300 fysieke bezoekers. Een jaar waar het team trots op is en waar ze veel energie uit halen. Benieuwd hoe het jaar van Industrial Studios eruitzag in beeld? Bekijk de terugblikvideo van 2021.


Deze positieve energie neemt de locatie mee naar 2022, want Industrial Studios staat niet stil aankomend jaar! 

Industrial Studios gaat verbouwen!

Met twee succesvolle jaren achter de rug en het permanente karakter van het concept pakt Industrial Studios door in 2022. De huidige studiolocatie in Gebouw KB op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) krijgt een grondige verbouwing. Hierbij krijgen vooral de faciliteiten een flinke update voor meer comfort voor opdrachtgevers en bezoekers. Hét kenmerk van de studio: de industriële uitstraling blijft behouden. Daarnaast blijft het serviceniveau hoog en zullen de opdrachtgevers ook in de nieuwe studio volledig ontzorgd worden.

Tijdelijk een nieuwe plek

Tijdens de verbouwing – vanaf 1 februari a.s. – zal de studio vanuit een naastgelegen pand, Gebouw LB, op IPKW operationeel zijn. Deze plek heeft dezelfde look and feel, service en diensten als de huidige studio, met een maximale capaciteit voor 75 personen (zonder 1,5m afstand). Houd de social media kanalen in de gaten voor updates over de verhuizing en verbouwing.

 

Foto: Floris Heuer – Techrede 2021

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!