Industrial Studios opent zijn deurenIndustrial Studios opent zijn deuren
Back Back Nieuws

Industrial Studios opent zijn deuren

20 mei 2020

De behoefte om kennis te delen, mensen te verbinden en elkaar te inspireren blijft bestaan. Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem biedt daarom, samen met Nightlife Productions en Mirage de oplossing: Industrial Studios. Een professionele ‘plug and play’ studio in een industriële hal, geschikt voor livestreaming en opnames en te gebruiken voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld een onlinepresentatie, webinar of muziek livestream. 

Kant-en-klare studio voor elk online evenement 

Om organisaties te ontzorgen biedt Industrial Studios een sfeervolle en professionele ‘plug and play’ locatie die volledig ingericht is voor alle soorten online events. Geschikt voor zakelijke evenementen zoals presentaties, webinars, talkshows en interviews maar ook voor entertainmentdoeleinden zoals een livestream DJ, band, cabaret en festivals. De studio bevindt zich in een industriële hal van 1.800 m2 op IPKW in Arnhem. 

Laagdrempelige oplossingen

Er zijn verschillende standaardpakketten waarvan gebruik gemaakt kan worden, zo is de studio in te zetten voor interne online personeelsbijeenkomsten - die normaal vanuit kantoor zouden plaatsvinden - maar ook voor grote productlanceringen of relatie events heeft Industrial Studio passende oplossingen. Voor entertainmentdoeleinde biedt Industrial Studios laagdrempelige oplossingen met een hoge sfeerfactor, op deze manier kunnen festivals toch verbonden blijven met hun fans deze zomer. Door Industrial Studios hopen de drie initiatiefnemers de evenementenbranche een steuntje in de rug te geven om in beweging te komen en weer kennis en plezier met elkaar te kunnen delen.

Over Industrial Studios

Industrial Studios is een label van Industriepark Kleefse Waard (IPKW), Nightlife Productions en Mirage en gevestigd op IPKW in Arnhem. IPKW huisvest verschillende duurzame en energiegerelateerde bedrijven en is vorig jaar uitgeroepen tot meest duurzame werkplek van Nederland. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!