Back Back Nieuws

Incentives, teambuilding of bedrijfsuitjes met een MVO-sausje

05 maart 2014
LinkedPerfect verzorgt vanaf 28 maart tot en met 16 april in samenwerking met Golfbaan IJsselweide in Gouda en Kookstudio Improvisaties in Rotterdam incentives, teambuilding- en bedrijfsuitjes met een maatschappelijk sausje.

De samenwerking is gebaseerd op functionele, sportieve en culinaire bijeenkomsten. Business and pleasure komen samen en zijn functioneel ingericht. De bijeenkomsten dragen bij aan zowel praktische kennisoverdracht op het gebied van het effectief en efficiënt inzetten van LinkedIn (functioneel) als samenwerken binnen gemeenschappelijke kaders (Golfen of Kookworkshop).

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Sandra van den Ent van LinkedPerfect gelooft in een samenleving die er voor elkaar is: ‘Elkaar helpen binnen bepaalde kaders. Dat doen wij door werkzoekenden kosteloos te trainen in het inzetten van LinkedIn als middel bij het vinden van een passende baan. Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die op zoek is naar een passende baan. U kunt hen daarbij helpen. Voor iedere aanmelding voor een bijeenkomst bij Golfbaan Ijsselweide of Kookstudio Improvisaties, kunt u een werkzoekende in uw omgeving opgeven voor een kosteloze training van LinkedPerfect. Steun werkzoekenden en maak de arbeidsmarkt transparant’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!