Back Back Nieuws

Incentives Barcelona lanceert Green Incentives

20 december 2010
Incentives Barcelona heeft op 30 november, tijdens de EIBTM beurs in Barcelona, een nieuw label gelanceerd waarbij milieu, duurzaamheid en innovatie centraal staan. Green Incentives organiseert duurzame evenementen, eco-innovatieve activiteiten en kennisuitwisselingsprogramma’s tussen bedrijven op het gebied van duurzaamheid. De duurzame evenementen zijn een alternatief in de evenementenbranche gebaseerd op kwaliteit, creativiteit en bovenal op groene inspiratie.

 

Eco-motivation

Steeds meer consumenten en organisaties zien de noodzaak om bewuster met hun sociale en natuurlijke omgeving om te gaan. De gedragsverandering die hiervoor nodig is, komt eerder tot stand als we processen vergemakkelijken. Wij noemen dit ook wel eco-motivation. Gelukkig ontstaan er steeds meer initiatieven die hierop inspelen. Green Incentives is op de hoogte van deze initiatieven en wil bedrijven en consumenten hiermee kennis laten maken door middel van duurzame en inspirerende evenementen in Spanje.

 

Meer informatie

Green Incentives is een initiatief van Incentives Barcelona, een DMC gevestigd in hartje Barcelona en met ruim 10 jaar ervaring binnen de MICE markt. Incentives Barcelona / Green Incentives wordt op de Benelux markt vertegenwoordigd door TravelMarketing. Meer informatie over Green Incentives is te vinden op www.greenincentives.es.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!