Back Back Nieuws

Incentive naar Le Dakar 2012 'groot spektakel'!

31 januari 2012
Voor het vierde jaar op rij organiseerde HV Productions een compleet verzorgde VIP reis naar de spectaculairste rally ter wereld: Le Dakar. De rally, die dit jaar op 1 januari van start ging in Mar del Plata, Argentinië, finishte op 15 januari in Lima, Peru. Het reisgezelschap, waaronder partners van rijders, familie, vrienden en vooral pure liefhebbers, hebben onder de noemer ‘Follow the Dakar’ de laatste 4 etappes van deze loodzware woestijnrally op de voet gevolgd.

 

Luxe versus ultieme Dakar beleving

Een combinatie van aangename luxe en de ultieme Dakar beleving wisselden elkaar gedurende de reis voortdurend af. Thuishaven was het 5-sterren Swissotel in Lima, maar een nacht in een ‘echt’ Dakar bivak, nààst het bivak van de rijders, mocht ook niet ontbreken. Gewikkeld in een slaapzak, met een kop koffie en een croissantje erbij, werd de start van de volgende etappe beleefd, waarbij de rijders op enkele meters afstand passeerden.

 

VIP tent
Zowel in Arequipa als Ica stond midden in de woestijn een compleet verzorgde VIP tent op de gasten te wachten. Hier werd iedereen, na een spectaculaire rit met woestijnbuggy’s, ontvangen met champagne, waarnaast ter plaatse een speenvarken aan het spit voor hen werd bereid. De finish in Lima en het bijbehorende huldigingspodium, werden gade geslagen vanaf een uniek dakterras gelegen aan het Plaza de Armas in Lima. Dit was tevens de plek waar de rijders na afloop van de rally hun partner, familie, vrienden en fans voor het eerst weer in de armen konden sluiten, waarna alle ervaringen met elkaar werden gedeeld.

 

In 2013 weer van de partij
In 2013 zal de rally ‘Le Dakar’ finishen in Santiago, de hoofdstad van Chili, waar ook HV Productions weer van de partij zal zijn. “De uitdaging wordt elk jaar groter, maar we gaan er alles aan doen om de afgelopen edities ook komend jaar weer te overtreffen!” aldus Henk Verhoeven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!