Back Back Nieuws

Incentive Holland wordt Incentive Europe

03 oktober 2006
Incentive Holland wordt Incentive Europe. Het incentive- en evenementenbureau heeft in de loop der jaren het werkterrein internationaal uitgebreid naar meerdere Europese landen. Met die uitbreiding is het aantal werknemers ook zodanig gegroeid dat het bedrijf heeft besloten om per 16 oktober van de bestaande kantoren in Nieuwegein en Amsterdam te verhuizen naar een ruimer pand in Amsterdam.

In een reactie op de naamswijziging en de verhuizing zegt algemeen directeur Rob den Hartog (foto) van Incentive Europe: “Wij zijn erg blij met onze nieuwe naamstelling en bijbehorende corporate signature, want Incentive Holland dekte de lading niet meer. En behalve een nieuwe bedrijfsnaam gaan we ook over naar een nieuw pand. Ons team van gedreven, enthousiaste en bovenal ervaren medewerkers schept er eer in u vanuit een fris nieuw kantoor op maat te incentiveren...”

 

Het nieuwe adres van Incentive Europe is: Pieter Braaijweg 101, 1199 DK Amsterdam.

De telefoon- en faxnummers van het kantoor uit Nieuwegein vervallen per 13 oktober. Op diezelfde dag zijn de medewerkers vanwege de verhuizing alleen te bereiken via een mobiele telefoon, waarvan de nummers op de website www.incentive.nl staan.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!