Incentive Europe blijft vooruitdenkenIncentive Europe blijft vooruitdenken
Back Back Visie

Incentive Europe blijft vooruitdenken

02 februari 2021

Aan stoppen dacht geen haar op het hoofd van Rob den Hartog, directeur Incentive Europe, toen zijn hele business stil kwam te liggen. ‘Ik heb als touroperator met name in het Midden-Oosten zoveel ervaring opgedaan in crisismanagement dat ik onmiddellijk in de oplosmodus ben gegaan en twee nieuwe bedrijven heb opgericht: 123 Hotelgift.com en 123 Flygift.com’ Met zo’n 40 jaar roots in toerisme en events sluit dit nieuwe initiatief naadloos aan op de bestaande incentive activiteiten. 

Snel, easy en keuzevrijheid

Er is de afgelopen maanden hard gewerkt aan de overzichtelijke en frisse websites waarop de cadeaukaart of GiftBox kan worden besteld. Rob: ‘Deze giftcards zijn een ideaal (relatie)geschenk voor elk denkbare feestelijke of zakelijke gelegenheid. Snel en easy geregeld en zoveel leuker dan die geijkte paar sokken of een fles drank. Je geeft een belevenis aan je relatie met maximale keuzevrijheid, flexibiliteit en effect. De ontvanger mag zelf zijn hotel en/of bestemming kiezen uit de wereldwijde mogelijkheden van 250 airlines en 250.000 hotels in talloze landen.’

Tien talen

Achter de website zijn ingenieuze koppelingen gelegd met reserveringssystemen en databanken waardoor nagenoeg elk hotel in de wereld en elke denkbare airline te boeken is. Denk aan Marriot, NH, Ascott, Hyatt, Hilton en Okura. ‘De sites worden in tien talen weergegeven zodat nagenoeg iedereen ter wereld zal kunnen begrijpen hoe de giftcard te kunnen verzilveren en hoe de reis of het hotel naar wens te reserveren’, licht Rob toe. ‘Bovendien zijn de giftcards twee jaar geldig. Men kan nu alvast genieten van de voorpret en het vooruitzicht.’

Makkelijk te geven, geweldig om te krijgen

‘We houden van snel en overzichtelijk’, beweert Rob. ‘Daarom komen we met drie verschillende opties voor zowel de hotelcard als de flycard. De snelste optie is onze digitale, fullcolour PDF-cadeaubon die je per e-mail met een persoonlijke notitie en foto kunt versturen. De fysieke GiftCard is een mooie gratis luxe giftcard waaraan je een eigen bericht kunt toevoegen en de Travel GiftBox heeft een rijke inhoud met een leren paspoort/ kaarthouder, kofferlabels en reisaccessoires. De twee luxere opties worden per post verzonden.’ De giftards zijn een ideale beloning voor je medewerkers of relaties die je in deze bizarre periode verder hebben geholpen en loyaal hebben bijgestaan. Makkelijk te geven, geweldig om te krijgen.

123 Incentive Gift concept

Omdat het organiseren van een incentive groepsreis voor je personeel of relaties in deze tijden minder voor de hand ligt, is er nu het 123 IncentiveGift concept. Een tailormade private incentive opzet voor je bedrijf. Dit is een individuele, snelle manier om je (buitenlandse) relaties en medewerkers te bedanken, te belonen of te stimuleren. Met 123 Hotelgift en 123 Flygift heb je de mogelijkheid (een deel van) een vlucht of een hotel cadeau te geven met maximale keuzevrijheid.

Ook Incentive bureaus of intermediairs kunnen deze tools inzetten. Je geeft een experience cadeau met maximale voorpret. Heel geschikt ook om mensen te belonen voor hun komst naar een event of congres. Doordat de werkkostenregeling is verruimd is het extra interessant om (deels) belastingvrij te kunnen schenken. Een extra stimulans om juist nu voor een langdurig geldig, gewild en aansprekend cadeau te kiezen’, besluit Rob enthousiast.

Door > Nathalie Schalke

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!