Ik hou van Bakker Bart - Hollands feest in Studio A12Ik hou van Bakker Bart - Hollands feest in Studio A12
Back Back Nieuws

Ik hou van Bakker Bart - Hollands feest in Studio A12

14 februari 2017

Dit jaar bestaat de grootste bakkerijketen van Nederland, Bakker Bart, 40 jaar. 28 januari 2017 werd er ter ere van dit jubileum een groot feest gegeven voor 800 genodigden bij Studio A12. Voor dit feest waren alle Bakker Bart-ondernemers, winkelmedewerkers en medewerkers van het hoofdkantoor uitgenodigd. Het thema van de feestavond was 'IK HOU VAN BAKKER BART; Bakker Bart al 40 jaar Hollands favoriet'.

Oer-Hollands

Bakker Bart is een oer-Hollands merk en is niet weg te denken uit de Nederlandse winkelstraten. De hele avond had een Hollands tintje en dit was terug te zien in de aankleding, het eten en de artiesten. Om iedereen in de feeststemming te krijgen lagen er verkleedattributen en photo props klaar.  Ook konden gasten ‘een dagje naar Volendam’; er stond een grote fotowand waar gasten hun hoofd door konden steken om vervolgens op de gevoelige plaat te worden vastgelegd. In de grote feestzaal (Studio 1) waren verschillende food stands aanwezig waar gasten sateetjes en burgers konden nuttigen. Daarnaast was er een heuse stroopwafelbakker aanwezig die verse stroopwafels bakte.

Entertainment

De gastheer voor de avond was Luc van Moorsel. Luc heeft op enthousiaste wijze de gasten warmgemaakt. Ook het entertainment was geheel op Hollandse wijze ingevuld. DJ Nozem (Gert-Jan Rademaker) zorgde ervoor dat de gehele avond de voetjes van de vloer gingen op echte feestmuziek, van Nederlandstalig tot dance. Het eerste optreden die avond werd verzorgd door Henk Dissel. Henk kreeg de hele zaal enthousiast!  De slotact was in goede handen. Niemand minder dan Viva Hollandia-hitkanon Wolter Kroes zorgde ervoor dat er een oer Hollandse polonaise door Studio 1 ging. Voorafgaand aan het jubileumfeest had Wolter een door Bakker Bart gepersonaliseerde songtekst ontvangen en op de melodie van Viva Hollandia zond de hele zaal het Bakker Bart-lied mee met Wolter terwijl de confetti door de feestzaal spoot. Aan het einde van de avond werden alle gasten verwend met een heerlijke puntzak friet en stonden er nog goed gevulde goodie bags voor hen klaar.

De reacties tijdens de feestavond waren laaiend enthousiast. Iedereen vond de feestlocatie, Studio A12, helemaal top en ze genoten van al het lekkere eten en de goede muziek. Bakker Bart kijkt terug op een geslaagde feestavond die mede mogelijk werd gemaakt door het team van Studio A12.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!