IJzeren Man ontvangt ad hoc Swim to fight cancerIJzeren Man ontvangt ad hoc Swim to fight cancer
Back Back Nieuws

IJzeren Man ontvangt ad hoc Swim to fight cancer

04 oktober 2017

In Vught vond op zondag 17 september de derde editie van ‘Swim to fight cancer’ plaats. Het Bossche evenement - met ruim achthonderd zwemmers - werd dit keer in Vught gehouden, omdat het water in de Singelgracht en de Dommel in den Bosch te vies was. IJzeren Man Vught bleek de perfecte locatie voor ‘plan B’, met faciliteiten zoals horeca, omkleedruimtes, registratieruimte, zuiver zwemwater en parkeergelegenheid. 'Het was even schakelen, maar we zijn met open armen ontvangen', aldus de organisatie.

De organisatie van Swim to Fight cancer spreekt van een groot succes. 'Een groot feest met een lach en een traan op het strand van de IJzeren Man'. Uiteindelijk is er met dit succesvolle evenement ruim een half miljoen euro opgehaald voor Fight Cancer.

Fijn sfeertje aan het strand van de IJzeren Man

Deelnemers, toeschouwers en vrijwilligers konden na alle sportieve prestaties genieten in een gezellig sfeertje op het strand. Met entertainment vanaf het water, het zonnetje erbij en diverse hapjes en drankjes ontstond er een gezellig sfeertje. 'Een top-evenement dat haar steentje bijdraagt aan een bijzonder goed doel', aldus het IJzeren Man team.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!