IJM’s Kerstmarkt: een betoverende sfeer bij IJzeren ManIJM’s Kerstmarkt: een betoverende sfeer bij IJzeren Man
Back Back Nieuws

IJM’s Kerstmarkt: een betoverende sfeer bij IJzeren Man

08 december 2023

De feestelijke kerstperiode komt er weer aan en wat is er nu leuker dan de gezellige sfeer van de feestdagen te ervaren met een bezoek aan IJM’s Kerstmarkt bij de IJzeren Man in Vught? Op zaterdag 16 en zondag 17 december wordt IJzeren Man Vught omgetoverd tot een winterwonderland met ruim 200 nostalgische houten kerstkramen, diverse lekkernijen en verschillende soorten live muziek.

De feestelijk versierde kerstkramen stralen de warmte en gezelligheid uit die zo kenmerkend is voor de kerstperiode. Wandel rond en kijk je ogen uit of neem plaats bij één van de knusse vuurtjes. De kerstmarkt biedt een breed aanbod aan ambachtelijke producten, unieke handgemaakte kerstdecoraties en praktische producten van lokale ondernemers.

Santa Fun Run

Klaar voor een extra uitdaging? Schrijf je dan in voor de Santa Fun Run op zondag 17 december. Klim, klauter, spring en ren verkleed als kerstman over een 3 km lang parcours vol leuke, opblaasbare stormbanen en andere obstakels. Tijdens IJM’s Kerstmarkt vindt op zondag 17 december de Santa Fun Run plaats. Verkleed als kerstman, overwin je de afwisselende obstakels en hindernissen op het IJM Outdoor terrein. De route is 3 kilometer lang en bevat onder andere diverse grote luchtkussens en een uitdagende survivalbaan!

Winterse hap en warme drankjes

Een kerstmarkt is natuurlijk niet compleet zonder diverse lekkernijen. Er is een scala aan heerlijke lekkernijen, variërend van huisgemaakte erwtensoep en kip uit eigen rotisserie tot glühwein en Kaiserschmarrn. Je kan ook plaatsnemen in het nieuwe restaurant Madame Zita of het IJM Strandhuys voor een lunch en/of diner van de nieuwe winterkaart.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!