Back Back Nieuws

IetsDoenOfferte.nl voor het organiseren van een evenement of bedrijfsuitje

28 juni 2012
Een bedrijfsuitje of evenement organiseren vraagt de nodige tijd in prijzen vergelijken, beschikbare data controleren en rekening houden met de grootte van de groep. IetsDoenOfferte.nl heeft naar eigen zeggen hier een simpele en effectieve oplossing voor. ‘Bedrijven kunnen nu met een offerte gelijk in contact komen met iemand die een bedrijfsuitje wil regelen’.

 

Inspringen op concrete vraag

Het concept is simpel ingestoken; via de websites hoeven bezoekers maar één vraag te stellen. Wat volgt is het contact met bedrijven die een offerte/voorstel kunnen doen voor het gewenste bedrijfsuitje. Wie een evenement of uitje wil organiseren, hoeft dus na deze vraag alleen de offerte af te wachten. Voor bedrijven betekent dit inspringen op de concrete vraag die de bezoeker stelt.

 

Gebruikersgemak

Voor de bezoeker is de dienst kosteloos. Het gebruikersgemak voor bezoekers van IetsDoenOfferte.nl geldt ook voor bedrijven. ‘Bedrijven hoeven slechts een account aan te maken, aanvragen voor een offerte ontvangen zij gratis per e-mail en vervolgens is het een kwestie van reageren. Bedrijven worden bovendien altijd gratis vermeld in onze bedrijvengids’, vertelt Rik Engelen van IetsDoenOfferte.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!