Back Back Nieuws

IDTV verhuist naar Amsterdam-Noord

14 augustus 2007
Productiemaatschappij IDTV verhuist maandag 27 augustus naar het gloednieuwe pand Het Kraanspoor aan de voormalige NDSM-werf aan de Noordelijke IJ-oever. Daar vestigen zich steeds meer mediagerelateerde en creatieve bedrijven. Deze huisvesting past naar eigen zeggen goed bij de uitstraling van IDTV: transparant, creatief, modern, innovatief en gebouwd op een solide fundering.

Frank de Jonge van IDTV: “IDTV heeft haar roots liggen in Amsterdam. In 1997 zijn we naar Diemen verhuisd; na tien jaar is het tijd om terug te keren naar de stad.”

De keuze voor Noord was voor De Jonge een logische: “Het is een ruig gebied waar nog gepionierd moet worden en dat past bij IDTV. Daarnaast is Noord dichtbij het centrum van de stad, omringd door water, creatieve bedrijven en industrie. Midden in de stad kan ik me geen inspirerender plek bedenken voor ons bedrijf.”


Met het nieuwe pand introduceert IDTV ook haar nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo staat symbool voor de weg die IDTV nu inslaat. IDTV is ooit begonnen als traditionele televisiemaker en heeft daar een paar jaar geleden non-spot televisie en events en promotions aan toegevoegd. Na dertig jaar is de fase aangebroken waarin al deze disciplines samenkomen; IDTV is nu specialist op het gebied van crossmediale concepten en merkplatforms. Het nieuwe pand verenigt eveneens oud en nieuw: het transparante gebouw en het nieuwe IDTV rusten op historische, solide grondvesten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!