Back Back Nieuws

IDTV Live360 gaat samenwerking aan met Pascale de Wijs

20 januari 2012
Pascale de Wijs verrijkt per direct het team van IDTV Live360. IDTV is daarvoor een ex­clusieve samenwerking met Pascale aangegaan. Een samenwerking waarbij zij verantwoordelijk is voor strategie en new business.

 

Jarenlange ervaring

Pascale de Wijs is als account director al jaren een bekend gezicht in de evenementenbranche. Zij is de laatste zeven jaar werkzaam geweest voor De Vries en Partners. Waar zij onder anderen concepten heeft ontwikkeld voor Opel, skon, Mn services, SAP, BP, Ster en Ford. Dit jaar is zij juryvoorzitter in categorie creatief van de live communication award De Gouden Giraffe. Naast haar werkzaamheden bij IDTV Live360 is Pascale de Wijs eigenaar van Likewise, een bureau voor advies en concepten.

 

IDTV Live360 op volle sterkte

‘Met de expertise en de ervaring van Pascale op het gebied van live communicatie verrijken we het team bij IDTV Li­ve360. Samen met Sandor van Geelen, executive producer, is zij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en profilering van deze afdeling bij IDTV. Ik heb veel vertrouwen in onze samenwerking, omdat Pascale dat is waar IDTV voor staat, kwaliteit. Naast een sterke televisie tak, onze documentaire en drama afdeling, is ook IDTV Live360 nu op volle sterkte’, aldus Karin de Groot, Producent IDTV.

 

Communicatiemiddelen groeien naar elkaar toe

‘Live communicatie, events, digitale media en tv groeien in rap tempo naar elkaar toe. Bij een bedrijf als IDTV kan elk idee en elk concept met al deze disciplines in praktijk gebracht worden. We kunnen heel veel van elkaar gaan leren in de komende jaren”, aldus Pascale de Wijs.

 

Foto: Paul Ridderhof

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!