IDEA reikt tijdens 20-jarig jubileum 3 Lintjes voor Live uitIDEA reikt tijdens 20-jarig jubileum 3 Lintjes voor Live uit
Back Back Nieuws

IDEA reikt tijdens 20-jarig jubileum 3 Lintjes voor Live uit

01 februari 2023

Tijdens een feestelijk programma ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van IDEA, ontvingen Michèle van de Craats (Politie Nederland), Mirre van Tilburg (Capgemini) en Oliver Talens (Vlirdens) een Lintje voor Live. Deze erkenning wordt door IDEA toegekend aan mensen die zich hebben onderscheiden in de wereld van livecommunicatie. 

Transitie naar impact

Michèle van de Craats heeft in haar rol als Coördinator Team Congressen & Evenementen in de afgelopen vijf jaar een belangrijke transitie doorgevoerd bij Politie Nederland. Met als credo 'van stoelen naar doelen' is er een volledig impact gestuurde manier van werken gerealiseerd en hebben acht eventorganisatoren zich ontwikkeld tot één team van vijftien live communicatieprofessionals dat dit draagt. Bovendien heeft zij met haar team COVID optimaal benut en is er ondertussen een vaste (digitale) event studio in HUB50 in Utrecht voor het creëren en delen van content. Michèle heeft dit Lintje ontvangen voor het onderstrepen van het belang van effectiviteit en de power waarmee zij deze transitie binnen deze grote overheidsinstantie heeft gerealiseerd. 

Nationaal en internationaal ambassadeur voor live

Mirre van Tilburg is onderdeel van de jury van de Nederlandse vakprijs Gouden Giraffe. Naast deze nationale competitie is zij jurylid bij de Internationaal gewaarde BEA’s; Best Event Awards die jaarlijks worden uitgereikt tijdens het Bea World Festival. In deze positie signaleert Mirre trends en kan zij middels haar beoordeling een signaal afgeven richting de branche. Vanuit haar rol bij Capgemini, waarin zij zich bezighoudt met een groot scala aan events, zowel in Nederland als daarbuiten, onderstreept zij de kracht van de live ontmoeting. Een Lintje voor Live voor Mirre als blijk van waardering voor de inspanningen van deze ambassadeur voor live. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!