ID310 ontwikkelt spelshow voor opening Hoog CatharijneID310 ontwikkelt spelshow voor opening Hoog Catharijne
Back Back Nieuws

ID310 ontwikkelt spelshow voor opening Hoog Catharijne

22 november 2018

Om de opening van de Zuidpassage in Hoog Catharijne te vieren, ontwikkelde ID310 voor Klépierre een unieke spelshow om de eerste bezoekers te verrassen: de 'Lucky Crane'. Deze grijpmachine, bekend van de kermis, is alleen net even anders. In deze ludieke variant was de bezoeker namelijk zélf de grijper in het spel! Een vriend of familielid bestuurde de joystick en liet de menselijke grijper op de juiste plek zakken om een van de duizend prijzen te pakken.

De 'Lucky Crane' was een groot succes, elke speelronde was binnen no-time vol en deelnemers in de leeftijdscategorie van vier tot achtenzeventig jaar deden met veel enthousiasme mee aan het spel. De prijzen varieerden van mega knuffels, tassen, chocolade en shoptegoed tot Ray-Ban zonnebrillen op maat. Door toeschouwers werd de menselijke grijpmachine volop gefilmd en gedeeld op de socials.

Let's Play

Het winkelend publiek in Hoog Catharijne maakte door de 'Lucky Crane' op een aansprekende manier kennis met de gloednieuwe Zuidpassage en het bijbehorende winkelaanbod. De enorme prijzenbak was gesponsord door de ondernemers van het winkelcentrum en zodoende werden de winkeliers op een positieve wijze onder de aandacht gebracht. De creatieve openingsshow sloot perfect aan bij de marketingstrategie van Hoog Catharijne, genaamd 'Let's Play', waarbij winkelen een ware beleving is.

Fotocredits > Darryl Adelaar

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!