Ice EXPO geopend door wethouder Boudewijn Revis en Pat SmithIce EXPO geopend door wethouder Boudewijn Revis en Pat Smith
Back Back Nieuws

Ice EXPO geopend door wethouder Boudewijn Revis en Pat Smith

04 december 2017

De ICE Expo is dit weekend feestelijk geopend door wethouder Boudewijn Revis, zanger Pat Smith van Splendid en radio-dj Justin Verkijk. Bezoekers kunnen op het Scheveningse strand de ijssculpturen tentoonstelling bewonderen en glijden van de Roetsjbaan: een 30 meter lange ijsglijbaan. 

Bijzondere editie

Bijzonder aan de tweede editie van de ijssculpturen expositie is het thema Feest aan Zee *200 jaar badplaats. De expositie is gevuld met o.a. Haagse iconen van toen en nu waarbij de ijsbeelden in het zand staan. Aan zanger Pat Smith de eer om het ijsbeeld van Anouk en de Golden Earring te onthullen. Verder werden de ruim 100 aanwezigen in de winterstrandtent naast de EXPO getrakteerd op een Ice Carving Demo van een professionele Ice Carver en live-muziek van o.a. Pat Smith.

Scheveningen in het teken van winters entertainment

De 11e editie van Cool Event transformeert Scheveningen tot een groot winter evenement. Tot en met 21 januari worden er verschillende winterse activiteiten georganiseerd, zoals o.a. het NK Ice Carving op zaterdag 16 december. Wethouder Boudewijn Revis (Buitenruimte, VVD) voegt hieraan toe: ‘Ik geniet echt van die prachtige ijsbeelden. Zo trekt Scheveningen en Den Haag op een wel heel bijzondere wijze aan je voorbij. Met dit soort evenementen laat Scheveningen zien dat er door het jaar heen voor jong en oud van alles te beleven valt. Naast de ijsglijbaan en schaatsbaan maakt de Ice EXPO het Cool Event leuk en leerzaam voor het hele gezin,’ aldus Revis.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website.

Fotocredits: Jim Hoogendorp

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.523 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!