Huis vol Smaak organiseert online kerstdiner voor bedrijven Huis vol Smaak organiseert online kerstdiner voor bedrijven
Back Back Nieuws

Huis vol Smaak organiseert online kerstdiner voor bedrijven

20 november 2020

Het ontmoeten van zakenrelaties en collega’s onder het genot van heerlijke gerechten én bijpassende wijnen, is een vanzelfsprekendheid geworden. Het bedrijf Huis vol Smaak komt met een alternatief. Zij organiseren namelijk samen met hun cateringbedrijven een online kerstdiner voor bedrijven, genaamd Gastromice.

Livestream food experience: Gastromice

Om zakenrelaties te kunnen ‘omarmen’ en de teamspirit van medewerkers vast te houden, komt Huis vol Smaak met het idee voor ‘Gastromice’, een livestream food experience. Samen met opdrachtgevers organiseren de cateringlabels van Huis vol Smaak een digitaal pop-up restaurant in de huiskamers van medewerkers van bedrijven. De gasten ontvangen een luxe dinerbox met een vier-gangen-menu, waarbij alleen nog de finishing touch gedaan moet worden. De gasten worden hiermee via een livestream begeleid door een oproepbare ‘streaming ober’. Door deze service krijgen medewerkers de onmisbare high touch tijdens het ‘thuis uit eten’. Tijdens het diner komt iedereen met elkaar in contact via een gezamenlijke videochat, waarin ook ruimte is voor digitale corporate boodschappen of speeches. Ook is er een mogelijkheid voor het toevoegen van digitaal entertainment voor een interactief programma.

Samenwerking met Huis vol Smaak

Huis vol Smaak werkt samen met zes exclusieve party catering labels. De labels die het online kerstdiner verzorgen zijn: Ma Guise, Taat & de Regt, Cuisine on tour, Maitre Frederic, Grand Catering en Verhaaf. Samen verzorgen zij een luxe maaltijd en service bij het online kerstdiner.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!