Back Back Nieuws

HS Events valt in de prijzen tijdens Sterkste Schakel verkiezing

25 maart 2015
HS Events heeft tijdens de finale avond van de Sterkste Schakel verkiezing vrijdag 20 maart de publieksprijs in ontvangst mogen nemen. De Sterkste Schakel verkiezing is de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. Van de 53 genomineerden bedrijven, verdeeld over 8 sectoren werden er afgelopen vrijdag tijdens de finale avond in Huis ter Duin diverse prijzen uitgereikt. Ook dit jaar werd de ‘Sterkste Schakel Publieksprijs’ uitgereikt aan de meest klantgerichte organisatie in de ogen van het grote publiek.

Gast op eigen feest
Na het uitvoeren van een creatieve en doelgerichte campagne en een spannende strijd tussen de genomineerde bedrijven, mocht het team van HS Events de publieksprijs in ontvangst nemen. Gast op eigen feest en met een gemotiveerd team grote dingen waarmaken, dat is waar HS Events voor staat. HS Events is enorm trots dat het grote publiek hen heeft gekozen voor de Sterkste Schakel van de regio Rijnland. Naast de Publieksprijs ontving HS Events tijdens de finale avond tevens de derde prijs in de sector Dienstverlening.

Opkikker
Het team van HS Events wil iedereen die op HS Events heeft gestemd enorm bedanken. Mede door de vele stemmen heeft HS Events aan Stichting Opkikker een volledig verzorgde Opkikkerdag voor een heel gezin mogelijk kunnen maken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!