Back Back Nieuws

Hotels Sun International bij Victoria Watervallen beter bereikbaar

15 april 2011
Vanaf 30 juni zal Zambezi Airlines starten met nieuwe vluchten vanaf Cape Town naar Livingstone en Vic Falls. Het is vanaf nu dus nog makkelijker om te verblijven in het schitterende Table Bay Hotel in Kaapstad en door te reizen naar het Royal Livingstone Hotel van Sun International.

 

Vliegschema

In eerste instantie zullen de vluchten vanuit Kaapstad plaatsvinden op maandag, woensdag en vrijdag. Vertrektijd zal zijn om 08h00 en de aankomst in Livingstone om 11h10. Vanaf Livingstone zullen vluchten vertrekken om 11u55 naar Lusaka, waar de vlucht aankomt om 12h55. Terugvluchten zullen zijn op dinsdag, donderdag en zondag. Vertrek vanuit Lusaka om 12h15, aankomst in Livingstone om 13h15. Vanaf Livingstone vertrekken de vluchten om 14h00 met een aankomsttijd van 17h10 in Kaapstad.

 

Passagiers die vliegen tussen Lusaka en Kaapstad hoeven het toestel in Livingstone niet te verlaten, de bagage wordt gelabeld naar de eindbestemming. Vluchten zullen worden uitgevoerd door een B737-500 en heeft 99 economie zitplaatsen en 12 businessclass stoelen.

 

Royal Livingstone

Aan de oevers van de rivier de Zambezi en op loopafstand van de wereldberoemde Victoria watervallen ligt ‘The Falls Resort’ van Sun International, bestaande uit het familiehotel Zambezi Sun (212 kamers) en het luxueuze Royal Livingstone (173 kamers). Het resort beschikt over verschillende restaurants waar gasten exclusief kunnen dineren. Daarnaast biedt de natuur rondom het resort diverse mogelijkheden voor het ondernemen van tal van sportieve en avontuurlijke activiteiten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!